Oříšková másla Lucky Alvin jsou jedinečná svou recepturou i zpracováním. Ve výrobě není použita žádná zbytečná chemie, výrobek je zcela bez stabilizátorů, konzervantů a přidaných olejů nebo tuků.

Abyste si mohli máslo vychutnat, je potřeba dodržet několik pravidel.

Otevřete krém a nechte jej „nadechnout“Mezitím si připravte na plotnu vodní lázeň – nalijte do hrnce cca 4 cm vody a zahřejte na 40–50 °CDo rozehřáté vody ponořte otevřený krém (nesmí se do něj dostat voda) a počkejte 4-5 min, pak dobře promíchejte, dokud se všechny složky nespojí v homogenní hladký krém.Před každou další konzumací stačí jen po otevření promíchat.Skladování: ●	Mimo přímý dosah slunečního záření, ●	Teplota 0-30 °C (v chladu tuhne, v teple tekuté s olejovou vrstvou na povrchu)