Přestože v USA jsou „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť. U nás doma si nedokážeme bez oříškových krémů představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.

O alvinovi

Americké krémy jsou fajn, ale... Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem, solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů. Navíc se většinou prodávají v plastových nádobách.

O alvinovi

Naší filosofií je být co nejšetrnější k lidskému tělu ale i k přírodě. Proto si Lucky Alvina můžete vychutnat ze skla. Snažíme se také eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“ a veškeré suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, pro které je na prvním místě kvalita a chuť. Naší prioritou je totiž zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.

O alvinovi

Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá naše výrobní linka je poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního „oříškového štěstí“, přitom nám ale každá sklenička projde několikrát pod rukama. Díky této opakované kontrole si můžete být jistí, že dostáváte skutečně výjimečný výrobek.

Lucky Alvin rodiče